Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelser från en dotter

På botten av din flaska
finns lilla jag som bortglömd

Som en brygga vid havet
fortsätter jag flyta i stormen

På botten i grumligt vatten
där väntar jag än idag

Jag drar ett blomblad varje natt

nu blev det älskar inte




Fri vers (Prosapoesi) av poesiflicka
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-11 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poesiflicka
poesiflicka