Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öde

Med tung ögonlock tittar jag upp på mitt öde
Lång, kraftigt byggd och iris som inte bär någon färg

Ödet, vem är det?




Fri vers (Prosapoesi) av poesiflicka
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-10 22:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ödet är en automatisk livssimulator för de som orkar inte forma sitt liv själva.
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

poesiflicka
poesiflicka