Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårmusik



Bins surr vid kupan
löfte om flödande tid
sötma på tungan


Våren bjuder upp
den gamlas vilja vaknar
kanske en dans till








Bunden vers (Haiku) av bittemi VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-03-18 20:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2015-03-22

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är härligt med vårmusik...
2015-03-21

  Anya VIP
Tycker särskilt om den gamlas vilja vaknar... Känner att hoppet återvänder och livslusten.
2015-03-20

  Respons VIP
Våren väcker känslor!
2015-03-19

  Lars Hedlin
Tycker om denna mycket mycket!:)
2015-03-19

    ej medlem längre
Hoppfulla haiku om våren! Gott!
2015-03-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Jättefina vårhaiku!
2015-03-19

  Ljusletaren
Vilken fin vårkänsla i dina ord *wow*
Spritter till och med i ung som äldres kropp /kram
2015-03-19

  Ponkla
Fina!
2015-03-18

  Marita Ohlquist VIP
Känner hur det spritter i benen!
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP