Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När inget består

När allt dog
Utom jag
Jag ska leva
Vita dagar
Svarta dagar
Framför allt gråa dagar

Inget är självklart
Inget

Färgernas virvel cirkulerar
Känslorna - eller de icke existerande känslorna styr

Jag faller - bortom min egna vetenskap

Det smärtar - försök stäng av




Fri vers (Fri form) av Alwan
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-10 22:49



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Känns igen!
Bra skrivet.
2015-03-11

  WyS VIP
Insiktsfullt
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan