Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det liv jag lever



Snälla, ge mig vila
låt mina lungor leva
så att inte dagen blir den grav
jag tvingas ligga i

när solen stiger över
den resta stenen

mina trötta axlars dal






Fri vers av Baystream
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-11 06:39



Bookmark and Share


  Hans Christian
Ber att få återkomma med vettig kommentar. För trött nu.
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream