Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
S.O.S. ...


Det enda som fattas mig ...

... är den dig
som för mig är ämnad
vars beröring och kyssar
förmår 
att tända eldarna inom mig ...

... som tillsammans
med känslan 
vilken berättar 
att du kommit 
för att stanna 
och förbli med mig ...

... skänker mig 
den livskraft och energi
som jag behöver
för att läka
och kunna återgå
till det liv
som är det normala för mig
och som jag vill
dela resten av mitt liv
tillsammans med dig ...

Förutan dig
blir det allt mindre
kvar av mig
för var dag
din frånvarande närvaro
allt mer ackumuleras
inom och gräver ut
tomrummet 
som är ämnat att fyllas
av den närvarande existensen
i mitt liv av dig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 1571 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-11 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP