Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt och vitt...


Igår var jag där
Där du var innan
Där du alltid brukade vara
Där vi båda var
Dit jag gick
För att söka dig
För att finna dig
För att träffa dig
För att få se dig
För att få höra dig

Igår var jag
Vid det kalla och vita
Där det innan var
Rött Svart Vitt
Men nu
Är apelsinfärgat
Om än dock
Kallt och vitt
Dit vi gick en gång
Tillsammans

Lyckan fanns där
Igår
Vid det kalla och vita
Och glädjen fanns
Och framgång

Men ingen kunde se
Att jag saknade något
Ingen kunde se
Ingen kunde ana
Hur mycket
Jag saknade
Att inte få
Finna
Se
Träffa
Höra

Dig...



TT

(c) 2015




Fri vers av TT
Läst 262 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-11 09:30



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
så längtansfull text!

Bravo!
2015-04-08

    ej medlem längre
Du har ett fantastiskt sätt att uttrycka känslor på som berör alla sinnen att läsa.
2015-03-11

  Coldasice VIP
Vackert..
Man kan känna hur saknaden griper tag.
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT