Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord på väg till kudden ...


Det finns dagar som ...

... jag tycker om ...

Det finns dagar som
jag tycker mindre om ...

Det finns dagar som
jag önskar
sluppit behöva vara med om ...

Och så finns det dagar som
jag vill få ta om
och om och om igen ...

Emedan det finns 
sådana dagar  som
jag helst ens ej minns ...

... dagar 
jag gärna hoppar över
och önskar få ersätta
med dagar vars innehåll
jag verkligen behöver ... 

Likväl 
jag vet inom hela mig
att om jag var 
med den dig
som för mig är ämnad
skulle alla dagar
oavsett
såväl kännas som vara
alldeles underbara
för hela mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-11 10:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin beskrivning på en känsla som säkert många kan känna igen sej i...
2015-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP