Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en jobbig dag som började glädjande men det är just det där mentala när man försöker göra sej förstådd men dom svarar bredvid mej det är som att tala till en vägg men mycket humanare när allt har sjunkit in och jag har kapitulerat mitt tvång och ta


lev i språnget för sedan kan allt vara borta när du landar

när man tar steget fullt ut i osäkerhetens hopp
då finns inga garantier för att man inte krossas

i små bitar när man landar igen bara kasta sej
handlöst ut och njuta av tyngdlösheten i

ögonblicket innan man landar för då kanske
inget finns kvar längre njut i ögonblicket nu

slut ögonen slappna av låt allt sakta falla ner
mentalt låt allt sjunka in bygg inte upp några

förväntningar eller ta bort det lilla som finns
kvar lev i språnget lev nu när du landar igen

kan allt vara över




Fri vers av den nakna poeten
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-11 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten