Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindarna susar i säven!


Hör och känner hur vindarna susar i säven ute i skogen

när jag helt plötsligt råkar få syn på den annars

så skygga röda räven

En riktigt klok en

Låter sig inte luras så lätt

Men att bara få syn på en räv känns helt rätt

Inget man gör varje dag

Jo, om man inte heter Senta, då förstås

Skogen och de vilda djurens beskyddare nummer ett

Så det ska hon ha en eloge för

I alla fall i mina ögon sett...

Hör och känner hur vindarna susar i säven!

Ken Cassel
11/3-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-11 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel