Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blyge mannen från Phnom Pehn

En blyg ung man från Phnom Penh
gick på träff med en nyfunnen vän
Hon var het, hon var skön
han var naken men grön
sa: "I sängen? Och vad gör vi sen?"




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-11 22:11



Bookmark and Share


  Minkki VIP
den var rar
2015-03-31

    ej medlem längre
månne lärde han sig av henne
med kyss och klapp mot änne
och den försiktiga handen
mot de undre landen
så blev det trenne av tvenne
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP