Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oändlig

Kaffesump
Svarta små korn
Genomskinlig
Opak

Mörker
Smakfullt

Genomsyrar livets ljus
Utan tvång
Utan styrka

Osmakligt

Varje droppe räknas

Av livets botten




Fri vers (Fri form) av Alwan
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-11 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan