Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Likväl varierar det vem som är ämnad för dig beroende på var i livet och i vilken situation du befinner dig ... För mig är det väsentligt att du är oavsett ämnad för mig!


Ett annat moment 22 ...

... visar sig
stundom i det faktum
att jag behöver dig
för att ett fullgott liv återfå ...

... Men 
för att det ska kunna bli
just vi två
måste jag först
ett fullgott liv åter nå ... 

Samtidigt är det ju som så
att om det visar sig
vara ett moment 22
med dig 
så är du ju ej
egentligen ens ämnad för mig ...

Tror ej på
att och vägrar oavsett
kompromissa med kärleken 
någonsin ...

... Men ibland 
förstår jag dem
som väljer att så göra
därför att det är lättare
och för att de så kan ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-12 04:17



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Man undrar vem det är som avkräver dig det fullgoda liv som skulle kunna ge dig ett fullgott liv? Är det du själv eller är det hon? Är det hon, börjar man undra om hon är bra för dig egentligen. Men jag vet ju inte alls vad det handlar om här, jag blir bara upprörd när någon hamnar i moment 22!
2015-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP