Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

River upp hela mitt inre

Finns ingen återvändo från landet där förvandlingen kom till
Värdelös

Spyr ut hela mitt inre, låter blodet fullständigt rinna ur mig
Som en kran som är på högsta kraft
Inälvorna följer med
Finns ändå ingen återvändo
Från landet där förvandlingen kom till

Kan inte mäta mig med något
Av värde
Alla känslor som styr
Som gör ont
Så fruktansvärt ont

Du kommer aldrig förstå var min gräns går
Min gräns

Patetisk jävla idiot - är precis det jag är

Smärtan i hjärtat och bröstet är värre än
Blodet som jag spyr ut




Fri vers (Fri form) av Alwan
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-12 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan