Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fanns en tid...


Det fanns en tid
Liksom en annan tid
En värld
Ett liv
Det fanns en tid
Där hoppet om oss
Ännu inte
Hade dött
Lika oåterkalleligt
Som idag
Blir igår
Imorgon...


TT

(c) 2015




Fri vers av TT
Läst 307 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-03-13 15:09



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Fint poetiskt
2015-03-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om då och nu!

2015-03-13

    Birgersdotter VIP
Sorgligt minne-hoppas du kan släppa taget(INTE LÄTT) och gå vidare och hitta kärleken igen.
2015-03-13

    ej medlem längre
Bitterljuvt minne...
2015-03-13
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT