Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre minuter


Föreställ dig detta;

Att för tre minuter sedan så fanns inte
du, jag, någon, materien, tiden, rummet, tomheten, universum
eller någonting alls,
inte ens mormors kakor eller trötta mornar.
För tre minuter sedan så fanns ingenting;
varken existensen eller ingenting.

Allt vi minns inplanterades i oss för tre minuter sedan,
då vi började finnas till.
Våra minnen och det omkring oss är illusioner,
finns bara i vårt medvetande.
Innan dess så fanns ingenting.

Tänk ....




Fri vers av Svante
Läst 722 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-12 21:59



Bookmark and Share


  Kim Alexis
Mycket intressant och lite skrämmande tanke som ger en del perspektiv. Me like!
2007-11-05

    ej medlem längre
Ja, relativitetens styrka, bra presenterat
2006-11-05

    Andersx
jo allt är ju relativt .....
2006-08-19

    inmeddiginålsögatkamel
Ja.. Tänk.
Fint!
2006-06-19

    ej medlem längre
Det här var bra, riktigt bra.
Sådär flummigt, men med en allvarlig och seriös baktanke.
Lite Liftarens Guide till Galaxen över det hela, det liksom nästlar sig in i hjärnan medans man läser och griper tag.

tack.
2006-04-13

  Hapalochlaena
Härligt skrivet. Får en att verkligen tänka till...

Lite skrämmande tanke men ändå intressant.
2006-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante