Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbildens baksida



Målar skavda läppar röda - från öra till öra

stirrar på clownen som stirrar tillbaka, mig rakt i vitögat

och viskar, ord som klyver mig i två ojämna delar

- le nu för fan Camilla








Fri vers av Baystream
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-14 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream