Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledbrutna dagar



Och hon la försiktigt kyssen åter, i livets innersta ficka. Där skulle den med längtan gnaga tills det återigen blev gryning.

Den, av egna händer skapad - näven - slog hårt över bröstet och dagen blev henne åter. Kroppen sjönk genom, djupt ner i sig själv och tankar tunga som bly byggde osynliga bon ovan hennes axlar.
Och för första gången på dygnets avklarade timmar kände hon viljan att äta, hungern hon i ren förvirring låtit falla i glömska. Hon mindes så hur hon skulle göra för att andas - utan att skaka.


Tills det var dags, att bli strypt igen
från insidan




Fri vers av Baystream
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-14 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream