Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du fattas mig! ...


Det är när mörkret faller på ...

... och när morgonen gryr
som din närvarande frånvaro
allra mest smärtsamt 
obevekligt tränger sig på ...

... utöver
varje liten stund,
minut och sekund
däremellan ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-14 09:44



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP

Längtan och väntan i bilden, i orden gör ont.

Man kulle vilja vända nallen 180 grader för att få honom att spana åt motsatt håll, kanske för att där finna, vad han söker.
2015-03-15

  ResenärGenomLivet VIP
Bilden ger verkligen eftertryck åt din längtan...
2015-03-15

    ej medlem längre

Längtan som griper tag..
2015-03-14

  Ingrid Trolle
Mycket Berörande text
med en hjärtknipande
bild.
2015-03-14

  LindaBirgitta
En saknad och längtan som känns genom de vackra orden.
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP