Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen målning)


Vaggas ömt



mina falna
andetag

lyfts av dina
starka vingar

mina läppar
snuddar dina


kysser fukt
likt dagg
klär strå


vaggas ömt
av skugga och sol

du bär i ett

mot den väg
som anas bäras
rätt




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-14 16:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Varma underbara känslor :)
2015-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Vackert!
2015-03-15

  ULJO
Ljuvligt fint
2015-03-14

    ej medlem längre
Fint!
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell