Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till slut

Till slut

vet vi inte ens

om vi har fog

          för vår osäkerhet och tvekan -

 

så mycket av rymden

          är ju svart materia (tror astronomerna)

och vem vet hur många universa det finns?

 

I allt detta

är våra frågor ingenting.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-14 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP