Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett flöde som kommit bort från början av mitt arkiv här ...


Kärleken ...

 ... är mäktigare
än livet självt
och döden likaså ...

Kärleken
är förankrad,
utvecklas och växer
i själen ...

Där lever den för evigt
och söker
sin själs älskade
i evig tid
nu som då ...

När två älskande själar
möts i tiden
finns det ingenting
som någonsin mer
kan bryta sinnesfriden ...

Kärleken
mellan älskande själar
är starkare än den kraft
som styr och reglerar
alla energier
som
Universum har
eller någonsin haft!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-15 08:28



Bookmark and Share


  Magica VIP
Kärleken är stark, dock ibland för stark för att vara sund.
2015-03-17

  Alva Johnsson VIP

Att kunna känna kärlek
är en stor gåva.
2015-03-15

  Ingrid Trolle
Kärleken är
en mycket
stark känsla
Säkert den
starkaste
2015-03-15

  ResenärGenomLivet VIP
Kan bara hålla med...kärleken är en stark kraft...
2015-03-15

  Sommarina VIP
Precis så. Vackert
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP