Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sagofigur

Platsen är överallt, förevigt
Tiden börjar nu

Inte ens min mest kreativa förmåga kan beskriva något så vackert

Liten
Nätt
Bedårande vacker
Leendet som får varje levande organism att smälta
Busig
Sexig

Jag ser en skog, rik på gröna stora träd av alla det slag
En himmel som skiftar i rosa
Kvällen är ljuvlig och mitt i skogen står hon, det vackraste väsen som existerat på jorden
Något som jag trodde bara fanns i landet fantasi
Men detta är verkligheten och hon är min sagofigur som jag fann i den vackraste skog, platsen där hon smälter in.

Hennes ordförråd ger mig rus i hela blodomloppet
Hennes kunskaper ger mig uppvaknanden varje dag

Våra olikheter ger mig spänning

Min sagofigur, min kärlek, mitt allt

Jag är den lyckligaste kvinnan på jorden, tack vare henne!




Fri vers (Fri form) av Alwan
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-15 10:36



Bookmark and Share


  :n2o:
"Tiden börjar nu" (!) Ja, så känns det verkligen när jag förlorar mig i denna din dikt.
2015-03-16

  Ronny Berk
intressant poesi; känns som om diktarjagets saga blir sann ...
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan