Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord har jag! Melodi du!

Och pennan den sade till skrivar´n sin
ta och sätt lite fart uppå handen din
uti orden om uti orden om
allt uti händerna i tanken om!

Och skrivar´n han tog pergamentaskinn
och alla de önskade orden skrev han in
uti svart bläck om, uti rött bläck om
allt uti raderna till vännen sin!







Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-01 18:12



Bookmark and Share


  ULJO
Härlig text
2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt