Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I historien har den återkommande rädslan för allt som riskerar förändra det beständiga i för varje aktuell tidsperiod gällande paradigm ...


Magi handlar egentligen om ...

... förmågan 
att kunna förbikoppla
de axiom, normer
och fördomar
om hur saker och ting
är, ska vara och kan bli
i den allas vår verklighet
vi lever och verkar i ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-16 02:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precis, för att inte säga exakt.
Applåder
2015-03-16

  Ingrid Trolle
Just så!
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP