Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När din blick säger allt



när du
finns där
så självklart

likt tunga
kläder skalas av
i vårsol


och vi står
där utan
förbehåll

utan att dölja
någonting


och du viskar
ordlöst

ger mig blicken
som säger allt


och jag sluts
in i din famn

det är då
jag vet


att det
är vi

som är kärlek
i evighet




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 268 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-16 06:19



Bookmark and Share


  Rise Little One
en blick som säger allt .... ja, så är det i detta fall.
2015-03-16

  P-E-H
Så vackert och sant!
2015-03-16

    ej medlem längre
Underbara ord!
2015-03-16

  Lars Hedlin
Känslan evig i styrka värme och kärlek :)
2015-03-16

  Heikki Hellman
Jag håller med din åsikt!
2015-03-16

  KYREUS of Sweden
Symbios
2015-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Ibland behövs inga ord, man förstår varandra ändå!
2015-03-16

  ULJO
Underbart vackert tecknat i kärlekens spår
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell