Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan strävan efter mångfald vad avser framgångar förvandlas våra perspektiv och incitament till intet mer än enfald ...


Vi lever i en alltmer märklig tid ...

... En tid
där vi ej längre
räknas specifikt
som människa och individ ...

Det mesta
för de allra flesta
handlar om
att vara framgångsrik
eller att tillhöra 
rätt publik
för varje tid ...

Men det är just detta
som stör 
åtminstone min sinnesfrid ...

... eftersom 
det påverkar vår framtid
om bekräftelse och framgång
endast tillåts några få ...

De som har rätt volym
på sin support i form av 
marknadsförande publik ...

Att nå ut till
och lyckas fånga 
intresset hos 
tillräckligt många
för det man gör
tycker jag är lovvärt
och den som lyckas väl unnat ...

Men när framgång
bestäms och styrs av
massmedial manipulation
och inte av
faktisk skicklighet
och prestation
av en specifik
individ och person ...

... då växer
motståndet inom mig
och får mig till
att söka väcka detsamma
inom alla de dig 
som jag möter
och eller
som läser mig ...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-16 09:30



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Peter
De flöt på bra där i början
Men kanske den vart lite för lång
Annars skitbra

Allt gott till dig

Ken

2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP