Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmationsprocessen fortgår outtröttligt ...


Saknar den sinnesfrid ...

... jag vet 
endast kan infinna sig
när du 
som är den dig
vilken är för mig ämnad
äntligen kommit 
för att vara och förbli
resten av mitt liv
tillsammans med mig ...

Det tomrum som
din närvarande frånvaro
alltmer gräver ut inom mig
kan ej kompenseras
med hjälp av någon annan
än blott bara dig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-16 11:01



Bookmark and Share


  Hans Christian
"alltmer gräver ut inom mig"


- Sagolik formulering. Känns väl igen.
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP