Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föralltid

Tillhörande
Tillit

Orden som har betydelse
Orden som är viktiga
Knyter alla band
Alla frågor

Allt runt omkring skall sväva förbi
Tankar skall inte väckas

Det är du och jag i bubblan
Du och jag




Fri vers (Fri form) av Alwan
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-16 13:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2015-03-18

  :n2o:
Så vackert detta är!

"Knyter alla band" - närhet och kärlek.
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan