Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Kär)-(lek) vs (Svart)-(sjuka)

När allt sitter i huvudet
och inte i verkligheten

Rädsla
för det som hända skall
eller
inte
men i mina tankar händer det hela tiden
gång

gång

Vad skall jag skylla på?
min infekterade hjärna
min psykiska instabilitet
min uppväxt
eller
helt enkelt
min personlighet?

Jag har ingen garanti, ingen försäkring
mer än alla ord, alla blickar, och det jag faktiskt känner från dig, genom dig.

När två blir en, genom kärlek
När två blir en, tack vare ödet
När två blir en, och själar möts

Infektioner är livsavgörande, speciellt när man får det i själens blod.
Ingen antibiotika hjälper, inga huskurer, ingenting.

Jag måste rena min själ, rensa min hjärna
Låta det svarta blodet återigen bli rött








Fri vers (Fri form) av Alwan
Läst 221 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-16 15:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
eller helt enkelt acceptera samt älska dig som du är
2015-03-21

  Lars Hedlin
Starkt som attan!
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan