Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Bortom outsider känslan..

känner mig
så hemma här

hit där mina
fötter mig så
ofta bär

till havet

milda vågor
vilda vågor

gungar mig
rusig, vild, vacker
lycklig


smeker tårar
kysser fram
hopp och glädje

vid havet

här är jag
stark
och tillräcklig

långt från känslan
av att vara
en outsider


här hör
jag hemma

och lyfts
alltid lite grann


inom
känslan

ryms jag
good enough





Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 311 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-16 17:17



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Javisst, så fint!
2015-03-23

    Balans
Härliga havet!
2015-03-21

  Lars Hedlin
Underbara älskade havet! Tycker väldigt mycket om denna text! :) <3
2015-03-18

  ULJO
Passion för havet. Fint
2015-03-17

    Dan Myrbeck
Tänk att havet har så stark
inverkan på människan.
2015-03-17

  stig wikman
Oj , så fint Teresia .

I love that poem .

KRAM TILL DEJ .
2015-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Förstår precis vad du menar!
2015-03-16

    ej medlem längre
Havet ger oss kraft och styrka att möta det svåra....mycket mjukt och fint skrivet.

2015-03-16

    ej medlem längre
Mmm...håller med! :)
2015-03-16

  Larz Gustafsson VIP
Delar den passionen.
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell