Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amparanoia

när jag går på konsert
gör jag mitt bästa
för att vara en äkta groupie
jag sjunger med
så gott jag kan
(och köper t-shirten efteråt)

WELCOME TO TIJUANA TEQUILA SEX AND MARIJUANA
BIENVENIDO A TIJUANA TEQUILA SEXO Y MARIJUANA
(in a Manu Chao stylee)

den här gången blev jag våldsamt förälskad i sångerskan

querida Amparo

men hon är ju uppenbarligen lesbisk
så jag bestämde mig
för att bli förälskad i bas-spelerskan istället

hon såg inte ens åt mig

hon baserade uppenbart hela sin energi
på att spela sin jävla bas
utan en tanke på basala behov som kärlek
(kanske borde börja en kvällskurs i baskiska)
min lägenhet
hade kunnat bli vår sista bastion för kvällen
vad hade vi egentligen fått ut av det?
ja hade hon blivit på smällen
så åtminstone

en bastard




Fri vers av Isla Estrecho
Läst 837 gånger
Publicerad 2006-04-13 00:23



Bookmark and Share


    snabbmat
ayayay. Moreno!

Gillar dina grejer, känner igen mig i dem hur jävla triviala ämnena än är.
Oavsett om du skriver om flygplan eller om spanien så är det lika intressant att läsa och det blir aldrig förutsägbart.

I know you like it in a rub-a-dub stylee
2006-04-17

  Ms Field
Haha bara namnet:-) Och ibland behövs det en text som denna för att man ska kunna skratta åt sin otillfredställelse.
2006-04-14

  Lola
Ha. Ha.
En bastard.

Så konserten var lyckad?

Men... men... welcome to tijuana - var inte det Manu Chao?
2006-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Isla Estrecho
Isla Estrecho