Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtsamt fall

Återigen faller jag
Ännu ett stup
Jag vet inte hur djupt det är
Fallet är smärtsamt
Jag hoppas att jag landar snart
Då kan jag resa mig igen
Då kan mina sår läka lite
Innan jag faller igen




Fri vers av Solskensskugga
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-17 21:07



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berör själ och hjärta!
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga