Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be om förlåtelse

Du kom igen
Som om du ville bli förlåten
Be om förlåtelse
Du visste inte vad du gjort
Hur mycket du sårade mig
Det gick inte att ändra
Det du sagt är redan sagt

Jag var sårad av dina ord
Djupt in i själen
De satt där som små ärr
De såren dina ord gjort

Jag visste att förlåta var rätt
Det bästa jag kunde göra
Jag hade inget val
Jag kunde inte säga nej till dig

Egentligen vill jag inte förlåta
Du var inte värd det
Inte ännu
Min smärta var fortfarande stark
Dina ord slog mig hårt

Men som alltid när du ber
Det är svårt att säga nej
Jag sa att du var förlåten
Även om det inte kändes så
Inte i min själ
Men kanske i din




Fri vers (Fri form) av Solskensskugga
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-17 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga