Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att aldrig tänka efter

Som höstlöv under frosten

är överjaget begravet sen länge tillbaka

Smäll på smäll

plåstrar jag om nya sår

trots den slagpåse jag blivit

broderar jag samma mönster

om, och om igen




Fri vers (Prosapoesi) av poesiflicka
Läst 318 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-18 16:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må beslagaren möta en yta av sten
må broderiet alstra en blomma så fin
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

poesiflicka
poesiflicka