Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ingen hemlighet

Efter hösten ser jag nakna träd

men jag ser också dig

blottad i månskenet




Fri vers (Prosapoesi) av poesiflicka
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-18 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poesiflicka
poesiflicka