Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är ett




gjut dina händer
mot mitt ryggslut

likt mina bröst
pressas tätt mot ditt


drunkna i
mina ögon

och låt din själ
dela puls
med min

när vi kysser bort
luften emellan oss

och min kropp
smälter samman
med din




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 227 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-18 20:37



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vackervarm och innerlig
2015-03-19

  Lars Hedlin
Helt underbart i inlevelse och i öm känsla :)
2015-03-19

  Peter Olausson VIP
en vacker bön!
2015-03-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om närhet!
2015-03-18

    ej medlem längre
Sensuellt vackra ord till din underbara målning!
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell