Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen mening att gråta över spilld mjölk


när den är ändå är försummad och förstörd

Borta med vinden

Så man får se det som läro-mjölk helt enkelt

och inte göra om samma misstag igen

nästa gång man är sugen

på ett glas kall mjölk

Ken Cassel
18/3-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-18 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel