Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm i evigheten

 

För en kort liten sekund

har jag en underbar dröm

Som för en liten liten stund

ger mig min efterlängtade lön 

 

Gör att jag åter hoppas

på att få ett stopp

På dessa återkommande livets proppar

i dessa helvetens lopp

 

Men verkligheten ler

snabbt sitt bistra leende av sten

Får mitt ögas tårar att åter se

allt i klarvaket svart sken

 

Krig och djävulskap syns åter

oärligheten vinner

Segrarna sig själva förlåter

brinnande själar får DJÄVULEN att spinna

 

Snällhet och ärlighet

blir våra tårars ögon

Ingen vill leva livet besvärligt

förvandlar kärleken till en nödlögn




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-19 05:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ondska och oärlighet vinner, men bara för en tid.
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP