Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtråns sagor

Vi läser sagorna
för varandra

öppnar världarna
till natten

trevar genom dunklet
med längtans fingrar

och vet nu att målet
är vägen vi vandrar




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-03-19 06:46



Bookmark and Share


    Oswaldina
Förtrollande.
2015-03-24

  Teresia Ridell
Varmt, rofyllt och kärleksfullt. Fint!
2015-03-22

    ej medlem längre

Beröringen från en fingertopp kan strömma likt lava
2015-03-20

    ej medlem längre
Trösterik!
2015-03-19

  Rise Little One
Njubar text att läsa innan läggdags ;)
2015-03-19

  Magdalena Eriksson VIP
Ordning å reda i sängen. Bra skrivet om kärlek som sagostund.
När är inte vägen största delen?

2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP