Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...den korta versionen... =)


Vad glad jag blev (# 1)

Vad glad jag blev
När jag såg dig
Vad lycklig jag blev
När du kom...



TT

(c) 2015




Fri vers av TT
Läst 396 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-19 12:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker detsamma om texten som budskapet i sig uttrycker.
2015-05-23

  WyS VIP
Kärleksfullt
2015-03-20

  Teresia Ridell
Underbart rusig..,oavsett hur man tolkar den;)
2015-03-19

  Elisabeth H
Haha! Ja du. Det har jag verkligen inte. :)
2015-03-19

    ej medlem längre
Fyra små rader...fyllda av varm lycka!
Man blir glad av dina ord.
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT