Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innehållet framgår nedan ...


Den Lille prinsen Kapitel XIX – XXI




En liten sen godnatt saga som bär med sig ett inte så litet
sedeslärande budskap om vänskap och kärlek har jag här nedtecknat
till dig från boken ''Lille prinsen av'' av Antoine De Saint-Exupéry.
Jag har valt att återberätta kapitel XIX till och med XXI då de hör
ihop...
De tre återgivna kapitlen kommer i tre följande publicerade textflöden
då de som en sammanhängande text
skulle bli lite för mycket att bläddra igenom på en sida här.
Men jag förlitar mig till att den allmänna tekniken
tillåter mig att dela med mig av denna upplevelse till Dig.
Har sedan många år tillbaka fått lov av förlaget att återge 
just dessa tre kapitel som tack för att jag så många gånger
såväl i Sverige som i andra länder världen över föreläst kring 
denna bok och högläst den på olika scener ...




Övriga genrer (Översättning) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-19 12:47



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Tack för sagorna.
De är verkligen
sedelärande!
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP