Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kom en människa




han sökte hjälp
han var full av hjälp
han gav hjälp
jag blev ödmjuk och gav fan i min yrkesroll
det blev ett möte
långt långt bort
helt helt nära

om vart kärleken tagit vägen

plötsligt kändes arbetet så futtigt
så genomviktigt

när han gick
torkade jag tårarna
han inte grät




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-19 14:57



Bookmark and Share


  Minkki VIP
gripande, både skippandet av yrkesrollen och slutet. Och resten med, förresten.
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP