Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framför Dig - står Jag




Se mig, ta mina nakna vingar
i din ärliga famn

Ge dem chansen
att våga flyga - högt - vid din sida

så vi kan andas, tätt
ur delad lunga
och livet är, får vara

den framtid vi vill bygga
på gemensam mark

tillsammans, med varandra








Fri vers av Baystream
Läst 191 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-19 16:25



Bookmark and Share


  TT
Gillar denna...bra text!!!
2015-03-20

  Teresia Ridell
Mjukt, ömt och vackert !
2015-03-19

    ej medlem längre
flygggg...
2015-03-19

    Birgersdotter VIP
Underbar-tycker om...
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream