Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en känslas ögonblicksbild...


betrakta mig

 

Jag vill sitta under täcket och titta fram

Ingen ska se mig 

Ingen ska låtsas om mig

Världen kan pågå utan mig

Betraktaren

 

 

 

 

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 226 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-20 20:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att söka tryggheten...men förbli i ensamhet. Dina ord berör.
2015-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Diktarjaget vill tyst och stilla iakttaga omvärlden.
Så tänker jag.
2015-03-20

  subhead
Jag har också varit en betraktare
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta