Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma i mitt dunkel

Hemma i min källare, där solen inte slipper in.
Där skriver jag i mörkret, för egna sinnets frid

Här hemma finns inga kritiker som granskar det jag sagt.
Nere i mitt lilla krypin, är jag den med pennans makt.

Jag skriver om kärleken, de personer som jag mött.
Om kärleksfulla stunder, och tankar som jag strött.

Låt ingen kväva dina tankar, låt dem flyga fritt.
Låt ingen stänga dörren, till din egna cirkels mitt.

När tankar som jag fångar, får skrivas ner i ord.
Känns livet bara bättre, denna stunden på vår jord.

Till alla mina älskade, jag skriver det till er.
Mina tankar och orden som jag skapar, ni gör att de blir fler.

Om våra vägar möts igen, det vet ingen av oss än.
Oavsett var på vägen vi befinner oss, vårt öde kommer sen.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-20 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP