Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla fröken arbigga

Med putande läpp och stamp i golvet står du där.
Påminner mig så mycket om din mor, stolt och stark.
Tårar på din kind skakar min orubbliga mark.

Dina ord till mig om att du VISST får göra så, för det har mamma sagt.
Lockar mig till ett skratt, för jag vet vad din mor sade nyss.
Detta är ännu ett av dina hyss.

Du har mig lindad kring ditt finger, det vet du mycket väl.
Små sanningar i delikata små lögner som du ger oss.
Går rakt in i min själ.

Älskar dig min lilla underbara argbigga.
Hoppas att de stunderna blir fler.
För varje hyss och bus du gör, älskar dig bara mer.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-20 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP