Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske kan detta räknas som någon sorts renga? Fotot från dagens förmörkelse i Stockholm.


Solförmörkelse

Solförmörkelse

Telefonen är viktig

Man i hatt talar

 

Fåglarna tystnar

Stämningen magisk

 

Man i hatt talar

Telefonen är viktig




Bunden vers (Annat versmått) av Björn Nilsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-20 14:17



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, man kan prata sönder saker!
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP