Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är det tid




Det fanns en ton
en känsla

Hon längtar

längtar dit



Två kajor vilar i dimman

en nattfjäril fladdrar


Hon väntar

lyssnar


Det fanns en ton



Fjärilen irrar planlöst
framför hennes ansikte

medan dimman tätnar


Det borde vara dags

Klockan är 16:20,

hon 64


Men hon hör inte tonen


















Fri vers av bittemi VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-06 21:56



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vacker text som får mig att tänka. Även jag läser flera gånger. funderar på tonen som hon inte hör. Hoppas hon gör det så småningom.
2018-11-22

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...i väntans tider...
2018-11-12

  Änglaögon
Tycker om denna, väcker tankar och läser flera gånger.
2018-11-07

    ej medlem längre
Underbar poesi!
2018-11-06

  megalomys
Dikten skapar en särskild känsla, en ton, av tiden som både står stilla och rör sig samtidigt. Bra skrivet.
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP