Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig, så ser jag dig



Det är spöken som springer, längst med mina
känslors korridorer
Det spänns vita lakan, över spända leder och jag kan knappt andas när jag ser
vad som står framför mig

Vet du, jag är av kött och ben
Vet du, jag bär känslor inuti

Jag är människa jag med

Du ger mig slag av en sanning, men jag lever i en värld som är lika levande som din
som är, utav värde

Jag är här, jag finns
Jag är, inte mer än den jag är
mer eller mindre

Men jag är utav värde, jag är fin
jag är bra
Jag är utav betydelse
för att i morgon ska vara en bättre värld
för historien att bygga på

Jag är trygg i den jag är, jag har bara hört så många gånger
att så inte är fallet
Men jag är trött på att lyssna på lögner
som inte är sanna

Jag är den jag är
den jag vill vara

Tro mig


snälla







Fri vers av Baystream
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-21 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream